ΕΝΑΡΞΗ ΣΕΖΟΝ 12/10/2019

“ Με Μπουζούκια θα σου Τραγουδήσω ”

Οι ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, επιστρέφουν στα μουσικά δρώμενα της πόλης και στην αυθεντική διασκέδαση.

Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος από τους σημαντικότερους Λαϊκούς Ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, παρέα με το μπουζούκι του ανεβαίνει φέτος το Χειμώνα στη σκηνή των ‘’Μουσικών Διαδρομών’’ .

Με σημαντικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει στην πορεία του (Χρώμα δεν αλλάζουνε τα μάτια, Στη σκέψη της τρελής, Ο γκρεμός, Πρώτο φθινόπωρο, Σκάκι κ.α.), . Θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα με αυθεντική διασκέδαση αλλά και με τραγούδια που θα συγκινήσουν τους γνώστες του γνήσιου λαϊκού τραγουδιού.

Τον Γεράσιμο Ανδρεάτο θα πλαισιώσουν οι εξαιρετικές τραγουδίστριες Αγνή Καλουμένου και Σταυρούλα Εσαμπαλίδη, δύο φωνές που διάλεξαν το δρόμο του καλού λαϊκού τραγουδιού από τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα.

Μαζί του Εξαμελής λαϊκή ορχήστρα: Παναγιώτης Τσιφτσης (Μπουζούκι), Βαγγέλης Κονταράτος (Κιθάρα) Νίκος Σκομόπουλος (Τύμπανα), Γιάννης Γρυπαιος ( Μπάσο), Γιώργος Ζωγράφος (Ακορντεόν ), Ιάσων Κτενάς (Βιολί )

ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : Βαγγέλης Κονταράτος

ΗΧΟΛΗΨΙΑ : Δημήτρης Μπότσιος