Το KoitaMagazine στην πρεμιέρα των Μουσικών Διαδρομών

Το KoitaMagazine βρέθηκε στo πρεμιέρα του ιστορικού χώρου Μουσικές Διαδρομές

Πρόσφατα είχαμε την χαρά και την τιμή να παρευρεθούμε στον ανανεωμένο ιστορικό χώρο τον Μουσικών Διαδρομών, όπου εκεί η καθαρόαιμη μουσική συναντά, την απόλυτη διασκέδαση.

Μας υποδέχτηκαν πολύ θερμά και με το που μπήκαμε στο μαγαζί, με περίμενε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη, ήταν εκεί ο δάσκαλος μου, που είχα χρόνια να τον δω και δεν μιλώ για άλλον, εκτός του εξαιρετικού σε όλα του Μανώλη Μιχαλάκη o οποίος είχε και την επιμέλεια του προγράμματος και μας χάρησε μοναδικές πενιές όπως εκέινος ξέρει…

 

Αμέσως μετά ξεκίνησε η πάρα πολύ καλή ορχήστρα και την σκυτάλη ανέλαβαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες του μαγαζιού και το κέφι δεν άργησε να έρθει.

Ότι και να πεις για εκείνους είναι πραγματικά λίγο αφού το πρόγραμμα είναι απόλυτα δεμένο και ο κόσμος το αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, αφού στην κυριολεξία δεν έπεφτε καρφίτσα.

Πραγματικά αξίζει να πάτε να ακούσετε κάθε Παρασκευή και Σάββατο τους Σοφία Παπάζογλου, Κώστα Τριανταφυλλίδη, Γιάννα Φαφαλιού και τον Δημήτρη Κανέλλο, διότι θα περάσετε πάρα πολύ ωραία, με καλές τιμές, ζεστό και ωραίο κλίμα και κέφι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Εμείς από μεριά μας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ για την άρτια φιλοξενία και να πούμε ότι είμαστε χαρούμενοι που είμαστε πάντα χορηγοί επικοινωνίας σε τόσο ωραία πράγματα, μείνετε συντονισμένοι διότι τα καλύτερα έρχονται…

Φωτογραφίες Γιάννης Βλασσερός

ΠΗΓΗ:www.koitamagazine.gr