ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ

Γεννήθηκε στη Τασκένδη το 1980. Σπούδασε μουσική στο Πρότυπο Μουσικό Κέντρο Πειραιά και στο Κεντρικό Ωδείο του Κώστα Κλάββα από όπου πήρε το πτυχίο των ανώτερων θεωρητικών.

Παράλληλα ασχολήθηκε και με την βυζαντινή μουσική και τα παραδοσιακά όργανα στο τμήμα παραδοσιακής μουσικής στο Π.Μ.Κ.Π.

Το 1999 συνεργάστηκε με την Μαρινέλλα στον κύκλο συναυλιών με τίτλο “ Με βάρκα το τραγούδι” στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής, το Θέατρο Γης και το Ο.Α.Κ.Α.

Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τον Αντώνη Καλογιάννη, τη Σωτηρία Λεονάρδου, τον Γιάννη Σπανό, τη Βίκυ Μοσχολιού, τον Δήμο Μούτση κ.ά.

Από το 2009 μέχρι το 2012 εμφανίστηκε με τον Δημήτρη Μητροπάνο σε νυχτερινά κέντρα και συναυλίες και μαζί πραγματοποίησαν περιοδεία στις Η.Π.Α και τον Καναδά.

Στη δισκογραφία πρωτοεμφανίστηκε το 2009 με τον δίσκο “Κι άλλη μέρα πέρασε” και το 2012 ακολούθησε ο δίσκος “Είν’ η σειρά σου” .

 Ακολούθησαν ζωντανές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και συναυλιακούς χώρους της Αθήνας και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Το 2016 κυκλοφορεί ο τρίτος κατά σειρά δίσκος με τίτλο “Αστρικός χάρτης’’ ο όποιος περιλαμβάνει 9 τραγούδια σε μουσική Κώστα Τριανταφυλλίδη, Άρη Κούκου και Βαγγέλη Μαχαίρα και στίχους των Ηλία Κατσούλη, Πέπης Δουρέκα, Γρηγόρη Μαρινάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Γιάννη Μπελεσιώτη και Κώστα Τριανταφυλλίδη.

Στο δίσκο συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας ερμηνεύοντας το τραγούδι “Αγάπες που παλιώσατε’’.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΓΙΑΝΝΑ ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΛΤΑΤΟΥ »