ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΥΚΑ

Η Κατερίνα Κούκα γεννήθηκε σ' ένα αγροτικό χωριό της Βόρειας Ελλάδας την Ηράκλεια Σερρών. Σε ηλικία 11 χρόνων μεταναστεύει με την οικογένεια της στην Δ. Γερμανία. Ζει στο Άαχεν μέχρι τα 15 της χρόνια. Τελειώνει το Γερμανικό σχολείο και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Η Κατερίνα Κούκα από μικρή αγαπούσε πολύ την μουσική και το θέατρο. Ωστόσο μέχρι τότε δεν είχε σκεφθεί ν' ασχοληθεί επαγγελματικά. Η σχέση της με το τραγούδι αρχίζει πολύ αργότερα όταν οικονομικοί λόγοι την ωθούν να χρησιμοποιήσει το ταλέντο της για βιοποριστικούς λόγους.

Ο Αντύπας ήταν ο πρώτος που την άκουσε κ της πρότεινε να δουλέψει μαζί του στο "Καρουσάκης" που εμφανιζόταν με την μεγάλη Σωτηρία Μπέλλου.

Στην Μπουάτ "Εμπατή", έτυχε να την ακούσει ο Γιώργος Μαρίνος και της πρότεινε αμέσως συνεργασία. Παίρνει μεταγραφή λοιπόν στην "Μέδουσα", όπου ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην επαγγελματική ζωή της Κατερίνας Κούκα. Ακολουθούν συνεργασίες με σημαντικά ονόματα του ελληνικού μουσικού στερεώματος, Γιάννη Σπανό, Χρήστο Νικολόπουλο, Μαρινέλλα, Μανώλη Μητσιά κ.α.

Δισκογραφικά η Κατερίνα Κούκα πήρε το βάπτισμα του πυρός συμμετέχοντας στον δίσκο του Θανάση Πολυκανδριώτη "Εντελώς τυχαία" το 1988.Σε αυτό τον δίσκο ερμήνευσε δυο τραγούδια (Γιώργος κ Μαρία,Ήρθες αργά).Μετά από αυτή τη συμμετοχή όλα πήραν το δρόμο τους!

Ο Νικος Κούρος,προσωπικός φίλος της Κατερίνας ,μαέστρος με σπουδαίες συνεργασίες,αφού έχει καταλάβει πως πια έχει έρθει η ώρα για να κάνει η φίλη του το επόμενο της βήμα την πηγαίνει σε έναν φίλο του στιχουργό-φαρμακοποιό .Το όνομα του Θεόδωρος Ποάλας(η Αλέξανδρος Αλεξάνδρου όπως υπέγραφε κάποια από τα τραγούδια του).Έτσι γεννήθηκε ο πρώτος δίσκος της Κατερίνας Κούκα με τίτλο "Το πρώτο ραντεβού".10 τραγούδια διαμάντια,που όμως κανένας δεν τα πίστεψε,πέρα από τους δημιουργούς τους. Αργότερα, όταν η Κούκα γνώρισε μεγάλη επιτυχία το Γιατί Φεγγάρι μου όμορφο από το Πρώτο Ραντεβού έγινε μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία. Η εταιρεία σταμάτησε να εκδίδει αντίγραφα με αποτέλεσμα όσα βινύλια υπήρχαν να πουλιούνται στην μαύρη αγορά στο μοναστηράκι μέχρι και 50 χιλιάδες δραχμές.

Το 1990 η Λένα Πλάτωνος ετοιμάζει τον δίσκο "ΜΗ μου τους κύκλους ταραττε" ,ένα δίσκο με ηλεκτρονικό ήχο. Η Κατερίνα συμμετέχει ερμηνεύοντας δυο από τα τραγούδια του δίσκου. Την Υπεραγορά και Τότε ο δίσκος λογοκρίθηκε με αποτέλεσμα να επανακυκλοφορήσει με κομμένους στίχους.

Η μεγάλη επιτυχία ήρθε για την Κατερινα Κούκα το 1992 με τον δίσκο "Να Χα δυο καρδιές να σ´αγαπω".

Ο Γιάννης Σπανός και ο Χρήστος Νικολόπουλος αναγνωρίζοντας το ιδιαίτερο ταλέντο της εμπιστεύονται δημιουργίες τους. Τασούλα Θωμαϊδου,Άκης Πέτρου,Γιώργος Παπαγιαννοπουλος,Φίλιππος Γράψας, Χριστοφορος Μπαλαμπανίδης και Δημήτρης Ρήτας ντύνουν με τους στίχους τους τα τραγούδια. Ο δίσκος αυτός αποτελεί την αφορμή η Κατερίνα Κούκα μέσα σε λίγους μήνες να γνωρίσει τεράστια επιτυχία και να καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα. Το κλασσικό πλέον Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο και το καταπληκτικό Δεν υπάρχουν άγγελοι παίρνουν μέχρι σήμερα από γενιά σε γενιά. Σημαντικό επίσης γεγονός ήταν τότε η πρώτη Συνύπαρξη δύο σπουδαίων συνθετών σε μία δισκογραφική δουλειά. Του Σπανού και του Νικολόπουλου. Η επιβράβευση έρχεται και με την εμπορική επιτυχία αφού αυτός ο δίσκος ξεπέρασε τις 60.000 πωλήσεις. Από τότε και έχοντας κοντά της συνεργάτες που την αγαπούν οι επιτυχίες διαδέχονται η μία την άλλη.

"Στου Παράδεισου Τα Ωραία" ο τρίτος της προσωπικός δίσκος που κυκλοφορεί το 1994 και υπογράφεται από τον Χρήστο Νικολόπουλο και την Τασούλα Θωμαϊδου. Και αυτά τα τραγούδια αγαπιούνται και τραγουδιούνται από όλη την Ελλάδα.Ακόμα ένας χρυσός δίσκος έρχεται να προστεθεί στην καριέρα της. Ο Δίσκος ξεπέρασε κάθε προσδοκία αφού τα περισσότερα κομμάτια έγιναν επίσης κλασσικές επιτυχίες. Μόλις Σε είδα, Ο Ωραίος και η Ωραία, ντουέτο με τον ηθοποιό Αντώνη Καφετζόπουλο, Με όνειρα Απένταρα κ.λ.π

Καλοκαίρι του 1994 και ο σκηνοθέτης Αλέξης Μπίστικας της προτείνει να πρωταγωνιστήσει στην ταινία του το "Το Χάραμα", το ρόλο μιας λαϊκής τραγουδίστριας. Ο ίδιος ο σκηνοθέτης επέμενε να είναι η Κούκα αυτή που θα ενσαρκώσει την ηρωίδα του αφού δεν θεωρούσε πως ταίριαζε σε άλλη ηθοποιό ή Τραγουδίστρια. Μια πρόταση - πρόκληση που οδηγεί την Κατερίνα Κούκα να γευτεί την εμπειρία μιας κινηματογραφικής "περιπέτειας". Με μοναδικούς συμπαραστάτες τον σκηνοθέτη Αλέξη Μπιστικά και τον αναγνωρισμένο έλληνα ηθοποιό Σταύρο Ζαλμά αντεπεξέρχεται στις νέες της υποχρεώσεις. Η ταινία ολοκληρώνεται και συμμετέχει στο διαγωνισμό του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 1994 και γνωρίζει επιτυχία. Στην ταινία κυριαρχεί το τραγούδι που υπογράφεται από τους Λευτέρη Παπαδόπουλο και Χρήστο Νικολόπουλο, φυσική συνέχεια η καταγραφή σε βινύλιο.

1995 και ο Μάριος Τόκας γνωρίζοντας την Κατερίνα Κούκα μέσα από τα τραγούδια δύο μεγάλων συνθετών του Γιάννη Σπανού και του Χρήστου Νικολόπουλου αναλαμβάνει την ευθύνη για το επόμενο της βήμα, το επιχειρεί έχοντας δίπλα του το Φίλιππο Γράψα τον σημαντικό αυτό στιχουργό καθώς και δύο άλλους ακριβούς του συνεργάτες την 'Αννα Αργυρού και τον Κώστα Φασουλά. "Δεν Σκοτώνουν Την Αγάπη Με Την Πρώτη Αφορμή", ο τίτλος του τέταρτου προσωπικού της δίσκου που γεννήθηκε λίγο πριν την εκπνοή του χρόνου και προσφέρθηκε στο ελληνικό κοινό. Κορυφαίακομμάτια του δίσκου το Αν δεν γεννηθείς αστέρι, Σήκω να χορέψουμε, Μύκονος αλλά και υπέροχες μπαλάντες με έντονο το ηχόχρωμα του Μάριου Τόκα. Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς η Κούκα εγκαινίασε έναν Κύκλο Συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο με μαέστρο και συνοδοιπόρο τον Μάριο Τόκα. Γι αυτή τη συναυλία και δίσκο Τότε, η Κούκα Τιμήθηκε από τον Δήμο Λεμεσού παρουσία του Συνθέτη.

Μας πήραν τα αισθήματα λέγεται η αμέσως επόμενη δισκογραφική πρόταση της Κούκα. Για ακόμη μία φορά με τον Γιάννη Σπανό και την Τασούλα Θωμαίδου ολοκληρώνουν ένα δίσκο με 13 τραγούδια που υμνούν τον Έρωτα, το Πάθος, την παρέα, την Ελλάδα. Στα φωνητικά του Δίσκου βρίσκεται ο Δημήτρης Μπάσης.

Το επόμενο δισκογραφικό ραντεβού της Κατερίνας Κούκα με το κοινό δόθηκε τον χειμώνα του '98. "Φυσάει Τρελός Βοριάς" είναι ο τίτλος του πέμπτου προσωπικού της άλμπουμ. Δίσκος που εξακολουθεί να δηλώνει πίστη στον καθαρό λαϊκό ήχο, αποδεικνύοντας ότι η ποιότητα στο αποτέλεσμα δεν αποκλείει την εμπορικότητα. Οι συντελεστές αυτής της δουλειάς, πολλοί και αξιόλογοι το αποδεικνύουν. Ο Χρήστος Νικολόπουλος ο μεγαλύτερος ίσως λαϊκός συνθέτης της εποχής, ο Βαγγέλης Κορακάκης φτιαγμένος από την ίδια στόφα με τους "μεγάλους" του ρεμπέτικου, ο Γιάννης Δήμητρας, Ο Γιάννης Πάριος κι η Μαντώ, με την έκπληξη της συμμετοχής της, υπογράφουν τραγούδια δυνατά πότε ευαίσθητα και πότε γλεντζέδικα. Ξεχώρισαν το Φυσάει Τρελλός Βοριάς, Οι Μεγάλες Αγάπες, Η μπαλάντα του Πάριου Αγάπη μου που πήγες. Την ίδια χρονιά η Κούκα επιλέγει να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη παρέα με τον Πασχάλη Τερζή.

Η ζωή σκηνοθέτησε έτσι τα πράγματα ώστε το "Χάραμα" να ξαναβρεθεί στον δρόμο της το χειμώνα του 1999 και εκείνη να πρωταγωνιστήσει στο πάλκο του.Το ιστορικό "Χάραμα"εκεί όπου τα ονόματα όπως Βασίλης Τσιτσάνης και Σωτηρία Μπέλλου έβαλαν τη σφραγίδα τους,διάλεξε η Κατερίνα Κούκα για να υποδεχθεί το 2000. Η Κούκα πήρε την ευθύνη να ηγηθεί ενός σχήματος το οποίο σεβόταν απόλυτα την ιστορικότητα του χώρου. Μια γεύση από την διάθεση που δημιουργήθηκε στο κέντρο του Σκοπευτηρίου της Καισαριανής μεταφέρει το CD single "Τραγούδια από το Χάραμα, Ζωντανή Ηχογράφηση".

Τον Απρίλιο του 2000 κυκλοφόρησε ο δίσκος "Τα Όνειρα Μαλώνουν". Ένας από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς του, ο Βασίλης Δημητρίου συναντήθηκε δισκογραφικά με την ωριμότερη ερμηνευτικά από ποτέ Κατερίνα Κούκα. Το αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας είναι δεκατέσσερα καινούργια λαϊκά τραγούδια που ξεδιπλώνουν ηχοχρώματα μοναδικής ευαισθησίας και δυναμικής. Χασάπικα, ζεϊμπέκικα και μπαλάντες με τον συνθέτη να υπογράφει με δεξιοτεχνία και την ενορχήστρωση του δίσκου και μια εξαιρετική ορχήστρα, που αποτελείται από δεκαπέντε σολίστες μουσικούς να γράφει όλη μαζί στο στούντιο, τρόπος ηχογράφησης που χρησιμοποιείται ελάχιστα πια αλλά δίνει ζωντάνια και αλήθεια στα τραγούδια. Σημαντικοί στιχουργοί όπως ο Μάνος Ελευθερίου, ο Βαγγέλης Γκούφας, ο Φώντας Φιλέρης αλλά και οι νεότεροι ταλαντούχοι Αντώνης Τσαγρής και Αναστασία Νικολάου,δίνουν νόημα στις λέξεις ενώ αρκετούς από τους στίχους των τραγουδιών έχει γράψει και ο ίδιος ο συνθέτης ο οποίος και συμμετέχει στο τραγούδι του Δίσκου Πέφτει απόψε βροχή. Η μουσική του συγκεκριμένου κομματιού ακούστηκε ως μουσικό θέμα στο σήριαλ Πρόβα Νυφικού.

Μία τυχαία συνάντηση , ένα καλοκαίρι στην Πάρο της Κατερίνας με τον Γιώργο Ζήκα θα μας δώσει μία υπέροχη καινούργια συνεργασία. Το απέναντι το ρεύμα εκδίδεται το 2001 .Τραγούδια αδέσποτα, βασισμένα στο αιώνιο και κλασσικό θέμα άντρας – γυναίκα. Τραγούδια που επιλέχτηκαν για την Κατερίνα Κούκα .Τραγούδια που σύμφωνα με τον συνθέτη εκφράστηκαν στο έπακρον από την ερμηνεύτρια. Οι ρυθμοί του δίσκου αρκετοί και πάντα σε λαϊκό ηχόχρωμα. Κορυφαίο κομμάτι το Λόγια –λόγια όπου και την σκηνοθεσία του VideoClipέκανε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Δέκα χρόνια αργότερα η Γλυκερία μαζί με τον Μακεδόνα ηχογραφούν ξανά μαζί το ντουέτο που υπήρχε στον δίσκο της Κατερίνας και που τραγουδούσε με τον Ζήκα. Μία από τις κριτικές για τον δίσκο έγραφε με αφορμή ένα ζεϊμπέκικο το Τι θέλεις Πάλι πως «αν Υπάρχει θηλυκός Καζαντζίδης αυτός είναι η Κατερίνα Κούκα»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης το 2001 θα σκηνοθετήσει ένα λαϊκό μιούζικαλ το οποίο θα χαρακτηριστεί Ο γάμος της χρονιάς. Το ζευγάρι ; Η Κούκα με τον Μακεδόνα στο ΤΑΒΟΟ .Μια παράσταση αξιόλογη και αξεπέραστη μέχρι σήμερα. Το σκηνικό ένα κρεβάτι με την Κούκα Και τον Μακεδόνα να μεταφέρουν στο κοινό τα προβλήματα των ζευγαριών με τραγούδια.

Την επόμενη χρονιά η σκηνοθέτιδα Αποστολία Παπαιωάννου της προτείνει τα πρωταγωνιστήσει στην ταινία Μικρού Μήκους «Το σπίτι της οδού Παγκάλου». Η ταινία πραγματεύεται το θέμα μιας μεγάλης απώλειας, διερευνώντας το ίδιο το βίωμα, μια εκδοχή αντιμετώπισής του και, κατά προέκταση, το «ξεπέρασμα». Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας αντιμετωπίζει αυτό το συγκλονιστικό, θλιβερό γεγονός με μια φυγή προς τη μνήμη. Καταφεύγει σε ευχάριστες αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας, όχι αναγκαστικά κάποιες ιδιαίτερα σημαντικές ή σημαδιακές αναμνήσεις, αλλά σκόρπιες μνήμες μιας αθώας καθημερινότητας. Η μνήμη έρχεται λυτρωτικά να απαλύνει τον πόνο. Ο Παντελής Θαλασσινός συνθέτει τη μουσική και Η Κούκα κάνει μία εξαιρετική τραγουδιστική ερμηνεία αλλά ερμηνεύει και τον ρόλο εξίσου συγκινητικά .

Η Κατερίνα Κούκα αγαπώντας τα νέα παιδιά συμμετέχει στην πρώτη δισκογραφική απόπειρα του Θανάση Βασιλά και Κώστα Μπαλαχούτη . «Αθήνα – Ελευσίνᨻ ο τίτλος και η Κούκα μαζί με τον Νικολόπουλο (!!!) και τον Λάμπρο Καρελά τραγουδούν αξιοζήλευτα μοναδικά και αισθαντικά κομμάτια.

Επόμενο δισκογραφικό βήμα το Απόψε δεν θα κοιμηθεί κανείς. Η Κατερίνα φτιάχνει ένα δίσκο με παλαιά λαϊκά τραγούδια . Επανεκτελέσεις οι οποίες ερμηνεύθηκαν άψογα. Σας προκαλώ να ακούσετε το Τι αγάπη θεέ μου . Μια ερμηνεία Διαμάντι από την ίδια.

«Φωνές τις νύχτες». Αξιόλογοι Μουσικοί όπως ο Παντελής Θαλασσινός Ο Γιάννης Πάριος ,Ο Βασίλης Γκάντζος Ο Βαγγέλης Κορακάκης ,Ο Πλούταρχος Ρεμπούτσικας , ο Γιάννης Νικολάου συνέθεσαν ένα δίσκο για την Κατερίνα, ένα δίσκο που ίσως να είναι και ο καλύτερος της καριέρας της αφού η ωριμότητα της ερμηνείας της στα άτακτα όμορφα τραγούδια αυτά έρχεται να αποδείξει πως η Κούκα είναι η μεγαλύτερη λαϊκή perfomer της γενιάς της. Ο δίσκος κυκλοφορεί από την LEGEND και την ενορχήστρωση έχει κάνει ο μέγας μαέστρος και δικό της Νίκος Κούρος. Η ενιαία ωστόσο ενορχηστρωτική γραμμή του Νίκου Κούρου, δίνει ένα πολύ πιο συμπαγές ακουστικό σύνολο - παρά τη παρουσία πολλών και συχνά άλλης "σχολής" δημιουργών - απ' ότι η προηγούμενη δουλειά της. Η Κατερίνα Κούκα αυτή τη φορά περνάει σε πιο έντεχνα ακούσματα. Και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει. Σε δύο από τα κομμάτια του δίσκου ήταν τόσος ο ενθουσιασμός του Πάριου που σχεδόν απαίτησε να κάνει αυτός τα φωνητικά.

Ίσως ορισμένους τους ξενίσει το πιο έντεχνο στυλ που ακολουθεί συνολικά το cd, όμως ποιοτικά αισθάνομαι ότι είναι η σπουδαιότερη δουλειά της τραγουδίστριας μέχρι σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι το μπρίο και το νάζι που απογείωναν τις ερμηνείες της παλιότερα σε πιο "πιασάρικα" τραγούδια, θα μας λείψουν (μόνο το "έρωτας τρελός" του Βαγγέλη Κορακάκη φαίνεται να προσφέρεται για ανάλογα "ζωηρά κέφια", άντε και το "τέρμα το λίγο" του Τάκη Μπουρμά), αλλά εδώ θα ακούσουμε μια Κούκα πιο αισθαντική και βαθύτερα λαϊκή. Θα ακούσουμε ωστόσο τη Κούκα και σε κάποιες εκπλήξεις, όπως να τραγουδάει ένα blues κομμάτι, τη "καταδίκη" του Γιάννη Νικολάου και να το αποδίδει άψογα ή ένα πιο "tango", τις "παράλληλες γραμμές" των Τάκη Μπουρμά και Σωτήρη Βώπη! Την ίδια χρονιά ο Πέτρος Ζούλιας σκηνοθετεί την Κατερίνα Κούκα στην μουσική Παράσταση «Νύχτα Στάσου». Η σκηνή στα 13 Φεγγάρια αλλάζει, γίνεται πιο θεατρική και φιλοξενεί την Κατερίνα Κούκα και τη Λένα Αλκαίου, σε μια μουσική παράσταση που σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλας και την επιμέλειά της έχει η στιχουργός Ελεάνα Βραχάλη. Δύο γνήσιες λαϊκές τραγουδίστριες ανεβαίνουν στο πάλκο και ερμηνεύουν τραγούδια που άφησαν εποχή, ενώ το σκηνικό που στήνεται θυμίζει νυχτερινό κέντρο. Η Κατερίνα Κούκα και η Λένα Αλκαίου ερμηνεύουν τα πιο ωραία λαϊκά. Από την προσωπική τους δισκογραφία μέχρι τα μεγάλα τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία στις καρδιές όλων, στο «Νύχτα...Στάσου!», όλα παίζουν με το συναίσθημα.

Με τον Μιχάλη Ρέππα η Κατερίνα Κούκα γνωρίστηκε την περίοδο του κλασσικού πλέον σήριαλ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ. Τότε έκαναν 2 πρωτοχρονιάτικα επεισόδια μαζί με την Ελένη Τσαλιγοπούλου και τον Κώστα Μακεδόνα . Το πλήρωμα του χρόνου τα έφερε έτσι που η Κατερίνα συναντάει ξανά τον Ρέππα σε κάτι πολύ διαφορετικό. Από πέρυσι τον χειμώνα η Κατερίνα κάνει πραγματικότητα ένα μεγάλο της όνειρο .Πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση "Πριν το Χάραμα" ,ένα μουσικό μελόδραμα των Ρεππα-Παπαθανασίου. Ουσιαστικά είναι μία μουσική αναδρομή από το 1994 Από την 10 Οκτωβρίου 2015 στο θέατρο Βέμπο. Θεσσαλονίκη. Γερμανική κατοχή. Ο Ανέστης προσπαθεί να πιάσει δουλειά στο κέντρο του Κώστα Δραγούτσου, όπου παίζει μπουζούκι ο αδερφός του Λευτέρης και τραγουδούν οι γνωστοί Αρετή Λάμπρου, Νανά Βάλβη και Μανώλης Ναξιώτης. Παρά το γεγονός ότι είναι ερωτευμένος με την Δέσποινα, κόρη καλής κοινωνίας, την εγκαταλείπει μόλις αυτή μένει έγκυος. Ο δεσμός του με την Αρετή, τον βοηθά και επαγγελματικά, ιδιαίτερα όταν ο Μανώλης που διατηρεί θυελλώδη δεσμό με την Νανά Βάλβη τσακώνεται μαζί της και φεύγει από το μαγαζί. Στον εμφύλιο, τραμπούκοι καίνε το μαγαζί του Κώστα. Όλοι ξαναβρίσκονται στην Αθήνα, με άλλες ζωές, άλλες καριέρες, άλλους έρωτες και άλλα πάθη. Και άλλες ενοχές, καθώς οι επιλογές τους έχουν επηρεάσει με τρόπο τραγικό κάποιους από τους δικούς τους ανθρώπους. Οι ζωές τους αναμειγνύονται ξανά, σε εκρηκτικό μείγμα, στο όριο του έρωτα και του θανάτου.

Οι ήρωες του έργου είναι άνθρωποι του τραγουδιού που ζουν με πάθος τα πάθη τους! Οι ιστορίες τους διατρέχουν την νεότερη ιστορία της Ελλάδας από την απελευθέρωση, στον Εμφύλιο, στην μεταπολεμική Ελλάδα και τη δικτατορία. Ζωές γεμάτες κρυφές παγίδες, σκοτεινά μονοπάτια και μυστικούς γκρεμούς. Αγάπες απελπισμένες και ψυχές αγιάτρευτες μέχρι την τελευταία τους ώρα. Πάντα με πίστη στην αλήθεια της καρδιάς!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ