ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΚΗΣ, γεννήθηκε στις 7 απριλιου του 1987 στην Καισαριανή.Απο πολύ μικρή ηλικία ήρθε σε επαφή με το μπουζούκι και το λαϊκό τραγούδι λόγω του πατέρα του Βαγγέλη Κορακάκη, ενός απο τους κύριους εκφραστές του Ελληνικου λαϊκού τραγουδιού της εποχής μας.

Είναι Μπουζουξής της νέας γενιάς και πτυχιούχος αρμονίας. Εργάζεται επαγγελματικά απο πολύ μικρή ηλικία παίζοντας μπουζούκι και τραγουδώντας ως κύριος συνεργάτης του Βαγγέλη Κορακάκη.τα τελαιυταία δώδεκα χρόνια. 

Όλα αυτά τα χρόνια που εργάζεται επαγγελματικά σαν μουσικός,  εχει συνεργαστεί με πολλούς και καταξιωμένους καλλιτέχνες του χώρου όπως ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Γιώτα Νέγκα, ο Γιάννης Ντουνιάς, η Μαρία Σουλτάτου, ο Λάκης Χαλκιάς, ο Στέλιος Βαμβακάρης, η Χαρά Πομώνη κ.α.

Ξεχωριστή συνεργασία στην καριέρα του, αποτελεί αυτή με τον Γιώργο Νταλάρα.  Τον Απρίλιο του 2016 μάλλιστα κυκλοφόρησε ο δίσκος του Βαγγέλη Κορακάκη "ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΠΑΛΑΤΙΑ" με βασικό ερμηνευτή τον Γιώργο Νταλάρα, όπου ο Βασίλης Κορακάκης συμμετείχε τραγουδώντας  τέσσερα τραγούδια από τον δίσκο αυτό, ενώ παράλληρα επιμελήθηκε και την ενορχήστρωση του. 

Έκθεση εικόνων

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΝΙΚΟΣ ΓΥΡΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΑΡΓΙΟΛΑ »