ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΝΕΛΛΟΣ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νίκαια του Πειραιά στις 11/3/1981. Από πολύ μικρή ηλικία(στην ηλικία περίπου των 8) πήρε μέρος σε σχολικές εκδήλώσεις όπου και τραγούδησε για πρώτη φορά. Στην ηλικία των 11 πήγε στο Πνευματικό κέντρο του δήμου Νίκαιας όπου κι έκανε μαθήματα μπουζουκιού, θεωρίας της μουσικής και αρμονία. Στην ηλικία των 17 κι αφού πλέον η ενασχόληση του με το τραγούδι αυξανόταν, πήγε στο Εθνικό Ωδείο στη πλατεία Βάθης όπου κι έκανε μαθήματα φωνητικής σύγχρονου τραγουδιού με δασκάλα, την Άννα Διαμαντοπούλου.

Ήδη από την ηλικία των 16-17 ξεκίνησε δειλά δειλά να δουλεύει, να παίζει κιθάρα και να τραγουδάει, σε μουσικά μεζεδοπωλεία, σε ταβερνάκια στη Π.Κοκκινιά και στον Κορυδαλλό. Στη πορεία είχε την τύχη να συνεργαστεί με πολύ μεγάλα ονόματα του τραγουδιού, την Γλυκερία, την Ελένη Βιτάλη, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τη Πόλυ Πάνου, τη Πίτσα Παπαδοπούλου, τον Τόλη Βοσκόπουλο κ.α.

Δισκογραφικά, έκανε ένα cdτο 2010 με τίτλο «Χίλια Γράμματα» που περιείχε επανεκτελέσεις τραγουδιών, όπως το «Καλοκαίρια και χειμώνες», το «Έτσι σ’ αγάπησα», κ.α, και πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ από τη heaven με τίτλο «Ο Δημήτρης Κανέλλος ερμηνεύει Φώντα Λάδη».8 αγαπημένα μου τραγούδια, σε στίχους του Φώντα Λάδη και σε μουσική του Μάνου Λοϊζου και του Δημήτρη Λάγιου. Ένα όνειρο ζωής του που παίρνει σάρκα και οστά. Έυχοται να αγαπήσει και να αγκαλιάσει ο κόσμος αυτήν του τη δισκογραφική προσπάθεια, όσο την έχει αγαπήσει και ο ίδιος!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΑ ΦΑΦΑΛΙΟΥ »